We werken aan uiteenlopende (ontwerp-)opgaven. Dit zorgt voor een afwisselende en dynamische praktijk waarin elke nieuwe opdracht - klein of groot - met een open blik wordt ontvangen.


Een weergave van enkele oudere projecten is in te zien in het portfolio tot 2013, recente projecten laten we graag persoonlijk zien.

Lopende projecten op dit moment zijn o.a.:

Stuwwaltuin, Noordhorn

Nan Cuna Campus, Barsingerhorn

Crailoo Food Forest, Barsingerhorn

Wijk op Groen, Vijfhoek-Raaks-Doelen, Haarlem

Houtrak Food Forest, Spaarnwoude

Houtrak Food Forest

In een deel van de Houtrakpolder worden graslanden, houtproductiebossen en een aantal vervallen hoogstam-productieboomgaarden door Staatsbosbeheer omgevormd tot een landschapspark met wandel en fietsgelegenheid. Er wordt een oude stroomgeul blootgelegd voor een zilt biotoop, de boomgaarden worden deels hersteld en er is aandacht voor meer biodiversiteit.

Maar dat is niet alles. Er komt ook een uniek en openbaar toegankelijk voedselbos van 6 ha. Het ontwerp wordt gemaakt door Jelle Fekkes en Wouter van Eck. Een kernteam van bevlogen idealisten - waar ook Jelle deel van uitmaakt - heeft dit mede geïnitieerd en gaat dit bos met vrijwilligers beheren, geeft voorlichting en zal rondleidingen, workshops, cursussen, plukgelegenheden en proeverijen organiseren.

Door Staatsbosbeheer is al begonnen met de aanplant van ondersteunende inheemse bosschages. Nog deze winter gaan vrijwilligers een deel van de echte voedselbosaanplant in de grond zetten. De rest volgt in de loop van 2018 en begin 2019.

Opdrachtgever: Staatsbosbeheer
Ontwerp: 2017-2018
Uitvoering: 2017-2019
In samenwerking met: Wouter van Eck