We werken aan uiteenlopende (ontwerp-)opgaven. Dit zorgt voor een afwisselende en dynamische praktijk waarin elke nieuwe opdracht - klein of groot - met een open blik wordt ontvangen.


Een weergave van enkele oudere projecten is in te zien in het portfolio tot 2013, recente projecten laten we graag persoonlijk zien.

Lopende projecten op dit moment zijn o.a.:

Stuwwaltuin, Noordhorn

Nan Cuna Campus, Barsingerhorn

Crailoo Food Forest, Barsingerhorn

Wijk op Groen, Vijfhoek-Raaks-Doelen, Haarlem

Houtrak Food Forest, Spaarnwoude

Crailoo Food Forest

Het voedselbos op de Nan Cuna Campus is een gezamenlijk project van Nan Cuna en Landscape Foodscape. Het bos wordt ontworpen en geƫxploiteerd door Jelle Fekkes op gronden en met faciliteiten van Nan Cuna. Langs het bos kunnen de Nan Cuna paarden vrij foerageren, waarbij de bosrand is afgestemd op hun dieet. De essentiele windschut voor de teelt werkt tevens voor de paarden. Het bos vormt gelijktijdig een zinnenprikkelend als kalmerend decor voor de trainingen van Nan Cuna.

Voor Landscape Foodscape heeft het bos als primaire functie onderzoek en verkenning van voedselbosmogelijkheden. Daarnaast zal de productie in de loop der tijd steeds meer een belangrijke rol nemen. Het bos zal in combinatie met de faciliteiten van Nan Cuna gebruikt worden voor educatieve doeleinden en als voorbeeldbos dienen voor noordwest Nederland.