FEKKES LANDSCHAPSARCHITECTUUR
LANDSCAPE FOODSCAPE
VOEDSELBOS KREILERWOUDJelle Fekkes, landschapsarchitect bnt
Meer over...

 Fekkes Landschapsarchitectuur
Moskoustraat 5
2034 TZ Haarlem

mob: 06-424 688 40
mail@fekkeslandschap.nl

Lid NVTL
Architectenregister


Privacyverklaring
Lees meer…

KvK: 59298863

Opdrachten worden aanvaard en uitgevoerd overeenkomstig De Nieuw Regeling 2011 Rechtsverhouding opdrachtgever-adviseur DNR 2011 BNA-NL ingenieurs. U kunt deze regeling hier downloaden

~ scroll voor het hele bericht ~

Na afronding van de opleiding tuin- en landschapsinrichting aan van Hall-Larenstein (1998) werkte Jelle Fekkes tot eind 2013 als allround ontwerper bij van Empelen van Aalderen Partners, landschapsarchitecten te Heemstede. Op basis van eerder werk deed hij in 2010 succesvol examen voor tuin- en landschapsarchitect bij het architectenregister in Den Haag. Eind 2013 starte Fekkes zijn eigen adviesbureau met als opdracht de planeet groener, gezonder en leuker te maken.

In 2014 specialiseerde hij zich in voedselbossen via cursussen en masterclass bij Wouter van Eck en Xavier San Giorgi en eigen literatuur- en praktijkonderzoek.

Samen met Tosca Peschier en enkele anderen richtte hij rond dezelfde tijd stichting PermacultuurCentrum Haarlem op. Voor dit centrum ontwierp hij het eerste voedselbos van Haarlem en omstreken.

~
Jelle is een onafhankelijk denker.
Hij stelt vragen bij gevestigde opinies en zoekt naar nieuwe landschappen voor de vraagstukken van morgen
~